Äntligen en Uppdaterad hemsida!!

Då Malin och jag har lagt mycket tid på vårt nystartade skogsvårdsföretag har uppdateringarna uteblivit under lång tid.

Detta har dock inte inneburit att hundverksamheten stått stilla! Detta kan ni se då det finns ny information hos alla hundarna. Det fattas dock fortfarande bilder…

Vårt långsiktiga avelsarbete med ”huvudrasen” Tysk Jaktterrier fortgår med samma höga ambitioner.

Den stamtavle intresserade ser att vi säkerställer bredden på den gamla ursprungliga ”Dolci-linjen” som vi en gång började med. Fortfarande anser vi att denna linje tillhör täten vad gäller jaktegenskaper såsom jaktlust, drevförmåga och rovviltsskärpa.

Wick Von Obermayerhofen har varit en mycket bra injektion i vårt avelsarbete som gett många bra avkommor. Då TJTKs provregistrering av föregående säsong ”tappat många” prov är hans meriteringsprocent betydligt större än vad ”officiell statistik” visar. Detta gäller för övrigt många andra hundar, både från vår uppfödning och andras.

Vi kommer att ha 3-4 tjt kullar under 2014. Ni som stått på valpkö länge, skicka gärna ett sms (073-84908520) eller mail (viltskrackens.svenne@hotmail.com) och bekräfta fortsatt intresse.

Vår första jämthundskull är född och levererad. Vi tror att vi lyckats få dem till mycket bra hem där de kommer att få jaga mycket och bli startade på prov.

Avslutningsvis: Glöm inte att följa oss på Facebook (Viltskräckens Kennel). Där får ni snabbare information om vad som händer här och hos våra valpköpare.

// Svenne

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.