Valpar och parningar

Nu ser det ut som det ska på Viltskräckens Kennel igen! =)

Årets första tysk Jaktterrier kull är född! Och fyra parningar till är på gång!

Viltskräckens YI Älva (skoganlagsprov 167p 1:a pris, 1:pris grytjaktprov grävling, VG utställning) är parad med Viltskräckens BH Ålle (Skoganlagsprov 161p 1:pris, 1:a pris grytjaktprov grävling, vildsvinsprov praktisk jakt, 1:a utställning)

- 2015-05-03 valpar födda. 5 hanar och 2 tikar. Fortfarande någon hane oplacerad.

Viltskräckens WB Fixa-Baltia (Skogsanlagsprov 167p 1:pris, CERT och CACIB utställning) är parad med Viltskräckens GI Ärland (Skogsanlagsprov 169p 1:pris, 1:a pris grytjaktprov grävling, CERT och BIR Utställning)

- Fixa är ordentligt tjock och kommer att valpa under v20

Otti Vom Ginstenbusch (Suchtprüfung 162 p 2:a pris, Tyskt vildsvinsprov med skärpestreck, grytjaktprov med skärpestreck) är parad med Viltskräckens ND Rulle (Skoganlagsprov 165 p 1:a pris, Tyskt vildsvinsprov med skärpestreck, 2:a pris utställning)

-Otti är redan tjock och kommer att valpa under v 23

Viltskräckens BB Trolla-Baltia (Grytanlagsprov, 2 st 1:a pris grytjaktprov räv, 2:a pris Utställning) är parad med Wick Von Obermayerhofen (Skoganlagsprov 169 p 1:a pris, 1:a pris Grytjaktprov grävling, 1:a pris Grytjaktprov räv, CERT och CACIB utställning)

- Trolla visar tecken på dräktighet och kommer att valpa under v 24

Viltskräckens YS Åanna (Skoganlagsprov 151 p 2:a pris, 1:a pris Grytjaktprov grävling, Vildsvinsprov praktisk jakt, VG utställning) är parad med Viltskräcken ND Rulle (Skoganlagsprov 165 p 1:a pris, Tyskt vildsvinsprov med skärpestreck, 2:a pris utställning)

- Anna beräknas valpa under v 28

Hör av er till Svenne om ni är intresserade av en valp ur dessa kullar.

svenne@skognaturvard.se 0474-71624 alt 073-8490520

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.